Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Galériák

Intézményünk

Hétköznapjaink

Farsang napján tréfás ügyességi játékokkal és egy közös jelmezes felvonulással búcsúztattuk a telet. Másnap pedig a KisTuli Együttes látogatott el hozzánk, akik vidám hangulatú interaktív zenei műsorral kedveskedtek a gyerekeknek.  

Ovigalériánkat Takács Ilona amigurumi készítő gyönyörű alkotásaival nyitottuk meg az idén. Medvenap alkalmából pedig óvodapedagógusaink névadónk, Fésűs Éva: "Jó éjt bocsok !"című mesejátékával kedveskedtek óvodásainknak. 

Karácsonyi ünnepség és egy különleges közös karácsonyfa díszítés az Így tedd rá! eszközeivel.

A várva várt nagy napon óvodánkba is eljött a Mikulás, akinek érkezését a jeles naphoz illő havazás tette a gyerekek számára még varázslatosabbá. A Mikulás érkezése előtt a Munkácsy Mihály Gimnázium diákjai adtak elő egy vidám műsort.

Márton napja alkalmából libalakomára invitáltuk óvodásainkat és családjaikat. Lakoma után közösen indultunk a gyerekek által készített lámpásokkal a Kossuth térre, ahol libás játékokat játszottunk.

Mézkóstoló az óvodában. A gyerekek rövid ismertetőt hallhattak a méhek életéről, megtekinthették a kaptárból kiemelt lépet. Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület jóvoltából többféle mézet is kóstolhattak ovisaink. 

A népi játék napja alkalmából egy közös játék után minden csoport udvarrészén további népi játékokkal ismerkedhettek a gyerekek.Az eseményen vendégünk volt Dér Tamás, Kaposvár város alpolgármestere, aki átadta óvodánknak a 150 éves városunk zászlóját.

Három kismalac mesejáték az óvónénik előadásában a népmese napja alkalmából

Mihály napi vásár az oviban sok portékával, tánccal, vidámsággal...

Szeretettel gratulálunk nyugdíjba vonuló óvodavezetőnknek, Dr. Gyeneseiné Kaszás Hajnalkának, aki a Városi Tanévnyitó ünnepségen Polgármester Úrtól dicsérő oklevelet vehetett át, valamint Kaposvár 150 éves évfordulója alkalmából jubileumi emlékérmet kapott a gyermekek nevelése, oktatása érdekében végzett kiemelkedő színvonalú, eredményes pedagógiai munkájáért.

Ribizli bohóc zenés, verses műsorán vettünk részt a Takáts Gyula Könyvtárban

Nyári élet az oviban

Pünkösdi király és királyné választás! Ballagó nagycsoportosaink sportjátékokban küzdöttek meg a pünkösdi király és királyné címért

Vidám gyereknapi sportdélután zenés bemelegítővel, sportfeladatokkal és tombolasorsolással!!!

A mai nap (2023.05.24.) meglepetése a Kuttyomfitty Társulat meseelőadása volt közös játékkal és nagyon jó hangulattal!!

Óvodánk névadója, Fésűs Éva néni 97. születésnapja alkalmából megkoszorúztuk Éva néni szobrát, majd a Taszári Fésűs Éva Általános Iskola diákjainak előadásában tekintettük meg az írónő egyik híres művét, a Csupafül című mesét. Végül egy vidám táncházra invitáltuk vendégeinket.

2023.03.17-én óvodánk nagycsoportosai a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium által rendezett “Tavaszi ovi-váltó” játékos vetélkedőjén vettek részt, és 3. helyezést értek el.

 TAVASZI GALÉRIA MEGNYITÓ   Vendégünk volt a művésznő, Máté Petra, és táncosai, akik egy szuper táncos műsorral is készültek.

Farsang van, farsang van....

Gyertyaszentelő napján - azaz a Maci napon - az óvónénik a "Két kicsi bocs meg a róka" című mesejátékkal lepték meg a gyerekeket

 A hét elején megnyílt óvodánk folyosóján a maci kiállítás, amelyre minden csoportból érkeztek mackók. Találkozhatunk többek között hintázó macival, kávézó macikkal, suszter macival, sarkvidéki macikkal, macicsaláddal.

Hozzánk is megérkezett a várva-várt MIKULÁS!!!! De még mielőtt ideért, az óvónénik is készültek egy kis meglepetés mesejátékkal!

Óvodánk galériáját jelenleg a natúrmontázs-készítő Fogarasi Éva képei díszítik.A mai galériamegnyitón maga a Művésznő is vendégünk volt, a Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola diákjai és oktatói pedig igazi ünnepi hangulatot varázsoltak az eseménynek! 

A menhelyi állatok számára gyűjtést szerveztünk. Az összegyűjtött állateledeleket a mai napon a gyerekekkel közösen vittük el a Kutyatár Pontba!Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, akik a gyűjtésben részt vettek és ezzel segítettek a menhelyi állatoknak!!!  

"Tök jó nap!" rengeteg tökös finomsággal, Így tedd rá táncházzal, tökös ügyességi játékokkal és sok-sok vidám pillanattal!! 

Mihály napi vásár volt az oviban...!!A vásár a nagycsoportosok táncos műsorával vette kezdetét, ami után következett a vásári forgatag!! 

Aprók Kupáján járt óvodánk Ovifoci csapata

Az új kenyér ünnepére kenyeret sütöttek a szorgos kis kezek

A Hangoló zenés színház előadását tekintettük meg a Takáts Gyula Könyvtárban

Gyerekek, gyerekek, szeretik a perecet...

Ki játszik ilyet?

Nyári élet az oviban

Óvodánk nagycsoportosaival részt vettünk a Jókai liget átadásán

Nyári élet

Gyermeknapi kavalkád az oviban sportjátékokkal, tombolahúzással, táncházzal és sok-sok vidámsággal!!

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Prevenciós és Egészségfejlesztési Irodából Petra néni látogatott el óvodánkba, aki az egészséges táplálkozásról beszélgetett a gyerekekkel.

A Gyermekhét a „Tulipános tó” című bábelőadással indult a Helytelenek Társulat előadásában.     

Bozsik tornán jártunk 

"Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni." - Szakmai konferencia

"Érzelmi intelligencia fejlesztése az óvodai tevékenységek során" - Gyakorlati bemutatók Kaposvár óvodáiban

„PAJKOS NAPSUGÁR…” Fésűs Éva mesemondó találkozó a Takáts Gyula Könyvtárban

"Mi készítettük" Kiállítás

A közeledő Nemzeti Ünnep alkalmából igazi huszár bácsi látogatott el hozzánk!! 

Karácsony az óvodában

Márton nap

Névadó ünnepség

Mihály nap